Welcome to Steelbeasts.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

murkz

Members
  • Content count

    79
  • Joined

  • Last visited

About murkz

  • Rank
    Member
  • Birthday 09/02/1960

Personal Information

  • Location
    Herefordshire
  1. Did you patch to Panzer Elite to 1.2 and then run the 3d control center in the root folder. Have you installed DirectX as per the forum post and that should be it
  2. That is odd, I very rarely get a CTD, did the install go OK. Is it the GoG install, if so that has the patch already applied, other wise 1.2 is required. Where did you install and which os? http://pedg.yuku.com/topic/2315/PP2x-Download-Section
  3. http://www.gog.com/game/panzer_elite_se Panzer Elite back on GoG and 75% off
  4. It has MP but not co-op Apocalypse 31.
  5. Panzer Elite Special Edition and then patch to 1.2. That is the basis for PP2-x.
  6. The Panzer Pack 2 1.2 beta, has been released over at PEDG. http://pedg.yuku.com/topic/2315/PP2x-Download-Section Requirements: Runs on XP, Vista and Win 7 systems. You must have PE updated/patched to version 1.2 before installing PP2-x. DirectX version 9.0c must be installed for the game to run with PP2-x mod.
  7. welcome back Zip and what a great tune... Thank you for the link.
  8. All good now thank you Ssnake... I did a uninstall of the codemeter software and then installed the new version of codemeter from their website. After a reboot all SB worked as normal Thank you for your assistance.
  9. Hi, I did the update, all seemed to go well but now the game does not run. I do not see the Steel Beasts splash screen and my dongle light is off. I also now have two blue icons with question marks rotated 90 left in the system tray. Previously I had 1 green icon there. I rebooted the pc. I then went to Codemeter and download the manual install... no difference, still not working. Any help would be greatly appreciated. Jeff
  10. Version 1.0

    390 downloads

    Here are the new Leopard 2A2 skins created by Snorri. These textures are 4096*4096 four times the size of originals. Included in this pack is a Summer, Autumn and Winter skin including bump maps and speculars. Please extract to your \Documents\eSim Games\Steel Beasts\mods folder. Posted on the behalf of Snorri.
  11. A few more for this beautiful skin.
  12. Leopard 1A5
  13. I did twice but going to recheck I do not see it in there.
  14. Tried the R key, no luck but thank you for the reply.
  15. I read a post the other day that gave the key to light the GAS, I have searched but can't find the post now. Please can someone tell me