Welcome to Steelbeasts.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Search the Community: Showing results for tags 'lrf'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome, new player! Find your first hints & tips here
  • Steel Beasts Forums
    • General Discussion
    • Support
    • Multiplayer Engagements
    • Scenario and Maps
    • Mods
    • Ground Zero

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • SINGLE PLAYER SCENARIOS
    • Easy
    • Difficult
  • MULTIPLAYER SCENARIOS
    • COOP Large
    • COOP Medium
    • COOP Small
    • H2H Large
    • H2H Medium
    • H2H Small
  • MAPS
    • Terrain
    • Height
  • MODS
    • Skins
    • Sounds
    • Sky
    • Splash Screens
    • Miscellaneous
  • RESOURCES
    • General
    • Documentation
    • Tutorials
    • Vehicle Templates
    • Unit Templates
  • LIBRARY
    • US Army Field Manuals
    • US Marines Field Manuals
    • Russian Manuals
  • STEEL BEASTS LEGACY
    • Single Player Scenarios
    • Multiplayer Scenarios
    • Maps
    • Mods
    • Resources

Categories

  • Articles

Found 1 result

  1. I can´t seem to find the key´s assigned to LRF "First Return" and "Last Return". According to the keyboard layout in the manual it´s the "tilde" (~) key, which for some reason I can only output two at a time on my keyboard. According to the controls window in game, it´s numeric key nº 1 for "First Return" and numeric key nº 3 for "Last Return", also to reset the rangefinder it´s numeric key nº 0. None of these work on my end. Iam trying this on a Leo A5 BTW. The "P" key dosen´t seem to drop the last lase either. Don´t know if Iam doing something wrong, or if this has been changed... --