Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bugs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome, new player! Find your first hints & tips here
  • Steel Beasts Forums
    • General Discussion
    • Support
    • Multiplayer Engagements
    • Scenario and Maps
    • Tutorials and How Tos
    • Mods
    • Ground Zero

Categories

  • 4.1+ SINGLE PLAYER SCENARIOS
    • Platoon
    • Company
    • Batallion
    • Brigade
  • 4.1+ Map Packages
  • Pre 4.1 SINGLE PLAYER SCENARIOS
    • Easy
    • Difficult
  • MULTIPLAYER SCENARIOS
    • COOP Large
    • COOP Medium
    • COOP Small
    • H2H Large
    • H2H Medium
    • H2H Small
  • Pre 4.1 MAPS
    • Pre 4.1 Terrain
    • Pre 4.1 Height
  • MODS
    • Skins
    • Sounds
    • Sky
    • Splash Screens
    • Miscellaneous
  • RESOURCES
    • General
    • Documentation
    • Tutorials
    • Vehicle Templates
    • Unit Templates
  • STEEL BEASTS 1 / Gold
    • Single Player Scenarios
    • Multiplayer Scenarios
    • Maps
    • Mods
    • Resources

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. This bug has been present for awhile -- 2015, I suppose -- but I'll go ahead and throw it out there. Spain uses the usmolle infantry model and the sim looks for a usmolle.dds skin to cover it. But the default skins in the "es" camo folders are of the interceptordress pattern (body armor with groin protector; nightvision mount) and have the interceptordress.dds filename, so they are ignored. The (unmodded) sim then defaults all the way to the base season folder, where it finds a USMOLLE.dds skin, which is ... wait for it ... the same skin as the interceptordress skin in the es nation folders. The result is a skin that doesn't quite fit the model.
  2. I'm a fairly competent human being(im really stupid) but, I cannot figure out for the life of me how to get any of the russian IR scopes to show anything other than a black screen. I pretty sure it is just bugged anyone know how to fix it?
×
×
  • Create New...