Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome, new player! Find your first hints & tips here
  • Steel Beasts Forums
    • General Discussion
    • Support
    • Multiplayer Engagements
    • Scenario and Maps
    • Tutorials and How Tos
    • Mods
    • Ground Zero

Categories

  • SINGLE PLAYER SCENARIOS
    • Easy
    • Difficult
  • MULTIPLAYER SCENARIOS
    • COOP Large
    • COOP Medium
    • COOP Small
    • H2H Large
    • H2H Medium
    • H2H Small
  • MAPS
    • Terrain
    • Height
    • Map Packages 4.1+
  • MODS
    • Skins
    • Sounds
    • Sky
    • Splash Screens
    • Miscellaneous
  • RESOURCES
    • General
    • Documentation
    • Tutorials
    • Vehicle Templates
    • Unit Templates
  • STEEL BEASTS LEGACY
    • Single Player Scenarios
    • Multiplayer Scenarios
    • Maps
    • Mods
    • Resources

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Having massive issues with SB, lots of packet loss during MP sessions. Have never experienced this before. MP games are unplayable. Just moved to a new city, and changed ISPs (AT&T). Subscribed to 1k up/down, and getting anywhere between 500-900 during speed tests on multiple, different applications. Playing a few other MP games with no issues, but having issues with SB. My ping is generally between 120-150 to the server. (Europe) and has always been that way, without issue. Trying to troubleshoot: Seeing a recommendation from AT&T technical support to turn off IPv6 support in my modem settings. Reading online about a few other games that have issues with IPv6 versus IPv4, but I'm not smart on this. If this relevant to SB? If not, are there any other suggestions?
×
×
  • Create New...