Jump to content
Sign in to follow this  
Gibsonm

Section of the Online Play page no longer functioning?

Recommended Posts

Hi,

 

Just noticed that the top right hand corner of the "Online Play" page is no longer displaying (at least for me) the link to SB Teamspeak window?

 

Previously it would show you who was connected to the public section of the SB Teamspeak server.

 

Now its just a blank square.

 

Windows 10, Firefox 63.0.1 (64 Bit).

 

Edited by Gibsonm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please notify Webmaster (at SB.com); this may be an unintentional result of the transition to SSL secured pages here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Ssnake said:

Please notify Webmaster (at SB.com); this may be an unintentional result of the transition to SSL secured pages here.

 

Will do - it will be delayed by approx. 10hours until I get to an external email link. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Ssnake said:

I forwarded your email (when I wrote SB.com I meant SteelBeasts.com, but all is well now).

Ah that's why it bounced when I tried from here. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...