Jump to content
Lumituisku

[FIXED] Leopard 2A4 sight shield doesn't seem to work properly [FIXED]]

Recommended Posts

Posted (edited)

I was on a mission in a Leopard 2A4 as gunner and HE artillery started to come to my position, so I closed my sight shields. Moment later when artillery hit close I lost my Thermal, GPS, and laser range finder. Even when my sight shields had been closed for some time already.

 

So I made myself a multiplayer mission where I joined to my own IP to test this out. And it turns out that on all other tanks I tested, Sight shields protect sights, but not on Leopard 2A4. 

 

other tanks I tested  Leo2A5, 2E, and STRV-122,  And M1, M1A2, M60 and Challenger2   and all those were fine.  

 

 

 

Edited by Lumituisku
bug is fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, you found a bug that goes way back, possibly to Steel Beasts 1.0 as I have just been informed. Thanks for that, and all the other reports!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh wow...   that's old.

 

And you're very welcome.  I love this sim a lot.  Ever since Steelbeast Gold, this sim has been close to my heart. 

 

I was on holidays for last few weeks so had time to mess around with things. My holidays are supposed to end tomorrow. So I likely am not going to be so active for some time. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...