Jump to content

[FIXED] Bug Report - Sending Overlay Text


Mirzayev
 Share

Go to solution Solved by Ssnake,

Recommended Posts

When sending overlay text via a network session, the text background and the full amount of text does not send properly. Text alignment was also affected, though I know this was previously reported.

 

Example from my end:

 

image.thumb.png.8190608e656e426d2b39ec19ffedb4c2.png

 

image.thumb.png.1613dbed53e0d72c686ec0d68d5a940b.png

 

What @Nike-Ajax received:

 

image.thumb.png.07e4d0205c955b09075eb8c768fbd2ff.png

 

image.thumb.png.3a2daeec3acb3b07cdb29e1df1745154.png

 

It is worth noting that I had the exact same issue on my end when @Nike-Ajax loaded my exact copy of the .mrk file and sent it via network. 

 

Steps to reproduce:

 

1. Make some text and change the background color. Fill out the text box completely to the max limit.

2. Send the overlay via "send to all" on a network session.

3. Observe the results, and cry. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Jartsev changed the title to [FIXED] Bug Report - Sending Overlay Text

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...