Jump to content
rump

Beta: Stab damaged twice, not repairing.

Recommended Posts

Hi,

Had this weird situation:

My Leo 2a5 got hit, damage: TC's TIS

One more hit, damage: Stab. Stab showed no repair time. This hit was by KE from a T-80.

One more hit, from a ATGM fired from a T-80, Damage: Stab again this time showing a repair time of 3 minutes.

Then another hit by KE from a T-80, damaging Turret, Turret drive, comm and more.

I waited the 3 minutes for the Stab to repair (from the 3rd hit), but after 3 minutes... it jumped right back to 3:00!

Shouldn't Stab always repair, except when there's damage to the fire control computer, anyway?

See attached pics (showing the recurring repair time).

-Rump

01.jpg.03ff398d94b36591996c8f578e663d98.

02.jpg.1010188f23037bde68c261eecc86df85.

03.jpg.8cbce1832f4b5e2f900703bbc1bb9bd8.

01.jpg.03ff398d94b36591996c8f578e663d98.

02.jpg.1010188f23037bde68c261eecc86df85.

03.jpg.8cbce1832f4b5e2f900703bbc1bb9bd8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

there is two stab damage:

-gyro alignment

-stab components

You might be hit, and gyro need to be realigned. After 3mn, the stab is working again

If the stab components are out, you can't actually repair them. (so even after the 3mn delay of the other stab fault, the count down restart)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...