Jump to content
McDaniel

I have short freezes (pause) of display...

Recommended Posts

Hi guys.

Three of us are also having this issue with 3.0. Havent had it before with 2.6.

We played through TUNNGLE (same principle as hamachi). We played yesterday, in a session together for around 2.5 hours I believe. We where all having this issue through the whole game.

We are all located in Denmark, and on very different hardware and internet setups.

Two of us used the month timed license (Due to the error that occured this weekend). The third player used his CMstick as he had activated it successfully before the license activation error occured.

Since I just saw this topic now, I cant tell you if it was every two minutes. But it sounds about right.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks Nils

That did it for me, I removed the IP address of my server and that stopped the small freezes I was having when the codemeter stick was plugged directly into my PC.

Could you give me a brake down on how you did that, please.

I an having the freezes as well .. boo hoo, but runs smooth as in widowed mode

Thanks A lot

O_Smiladon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Which just shows that it is unrelated to the graphics settings.

Yes I agree,

I had turned everything off in the graphic control and the freezes were still there. :(

And after running in widow mode for a few hours, the freezes are there also :(

Had checked the code stick ( thanks Gibsonm ) no issue there as well.

So any other ideas?

O_Smiladon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you checked that there are no more entries for a remote license server in the WebAdmin (Configuration | Network - Server searchlist), then the proxy settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys ... I am back in tank business :-)

Sadly stil have the 2 minutes freezes also with SB 3.0....starts to pi... me off

Hope you guys find a solution to this.

McDan out

Share this post


Link to post
Share on other sites
He did the first (that why I get a credit in his last post).

Not sure about the proxy.

Do I have to go back into the stick to look for this proxy setting?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey guys ... I am back in tank business :-)

Sadly stil have the 2 minutes freezes also with SB 3.0....starts to pi... me off

Hope you guys find a solution to this.

McDan out

Yes, we are looking into it. Thanks for reporting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do I have to go back into the stick to look for this proxy setting?

I think he means ensuring there is nothing in the "proxy" tab on the codemeter web admin page (the next tab to the right of the one where we have already checked for an IP address).

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK I will check when I get home tonight from work

I might come on a few minutes before hand(Thursday night), and get you to double check with me. (if that ok with you Gibsonm)

Thanks

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,

Did the proxy check and no luck sorry.

At the moment I have 6gig Ram going to up grade to 8gig next week so that may make a difference

Will report back

O_Smiladon

Share this post


Link to post
Share on other sites

We think now that the most likely reason for this are the data written to the AAR file, so it hasn't anything to do with the CodeMeter configuration. At this point I think there isn't much that you can do but wait for the next upgrade where we may find a way to get around these recurring stutters. The team already has the one or other idea how this might get solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
We think now that the most likely reason for this are the data written to the AAR file, so it hasn't anything to do with the CodeMeter configuration. At this point I think there isn't much that you can do but wait for the next upgrade where we may find a way to get around these recurring stutters. The team already has the one or other idea how this might get solved.

Hay That's good news,:drink:

But I will still get the ram anyway :cool3:

O_Smiladon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hay That's good news,:drink:

But I will still get the ram anyway :cool3:

O_Smiladon

S! just an FYI

I went from 6 gig ram to 16 gig and still getting the freezes

Cheers

O_Smiladon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...