Jump to content
Remy

Problem with own skins

Recommended Posts

Hi Everybody and thanks Esim and all the comunity for the excelent work being don on this great sim .

I managed to redo my own skin (leopard2A4.dds and leo2A4decals.dds) for the leopard 2A4 (Swiss Leo) and I placed them in:

C:\Users\xxxx\Documents\eSim Games\Steel Beasts\mods\textures\woodland

I loaded an new senario were I placed Leo2A4 but when I play it, my Leos are displayed the same way as the default skin. try to find out why it wont take my skins but never work.

did somone also have the same problem?

I use Windows 7 and uninstall my old SB Pre PE befor installing the new 3.002 one.

Any help will be welcome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not all maps use a "woodland" terrain theme.

Either place the textures into the relevant folder, or modify the terrain theme to use "woodland" season.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try putting the skins in the folder corresponding to the nationality selected for "blue".

Thanks Lt DeFault you fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

The point is, country-specific folders will be evalueated first - first the mod folder, then the regular program file folder. Only if no texture is to be found in them will SB Pro PE look for a texture in the next higher folder level of the mod tree.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...